Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. Acepto | Más información

Portal de transparència

Benvingut al Portal de Transparència de l'Ajuntament d'Albaida, amb el qual es preténdonar cobertura a la creixent demanda d'informació pública per part de laciutadania, que es configurarà com una obligació de publicitat activa perpart de l'Ajuntament, d'acord amb allò regulat a la Llei 19/2013, de 9 dedesembre, de Transparència, Accés a la Informació Pública i Bon Govern, i laLlei 2/2015, de 2 d'abril, de la Generalitat, de Transparència, Bon Govern iParticipació Ciutadana de la Comunitat Valenciana.

La transparència, l'accés a la informació pública i les normes de bon governhauran de ser els eixos fonamentals de tota acció política, que permeten queels ciutadans puguen jutjar millor i amb més criteri la capacitat dels seusresponsables polítics, i això repercutisca en unes institucions més fortes,afavorint el creixement econòmic i el desenvolupament social.

Este Portal de Transparència inclourà, a més de la informació sobre la que existeixuna obligació de publicitat activa, aquella l'accés de la qual se sol·liciteamb major freqüència. Per tant, este Portal serà el punt d'encontre i dedifusió, que afavorisca una nova forma d'entendre el dret dels ciutadans aaccedir a la informació pública.

 

Portal

Albaida

Albaida Puerta de la Vall